De ce sa alegi niste spoturi led pentru locuinta ta?

Gama de spoturi led se bucura de un mare succes in ultima perioada, intrucat datorita proprietatilor unice din compozitie, tot mai multi consumatori au inceput sa le foloseasca ca si corpuri principale de iluminat. Avantajele sunt asigurate intrucat tehnologia pe care o utilizeaza este moderna, sigura si economica. Echipa Electric-Concept iti pune la dispozitie cele mai avantajoase solutii de iluminat pentru locuinta ta!

Gama de spoturi led devine o alternativa din ce in ce mai populara!

spoturi led

O alternativa din ce in ce mai populara pe piata cand vine vorba de un iluminat corespunzator si eco este reprezentat de gama de spoturi led. Acestea sunt folosite intr-o varietate foarte mare de situatii si cu diferite intrebuintari, fiecare fiind aleasa in functie de nevoile si dorintele tale sau de necesitatile proiectului de renovare sau constructie. Merita sa sa investesti in acestea datorita faptului ca durata de viata este foarte mare, sunt moderne si foarte apreciate pe piata acestora.

Daca ti se pare ca pretul acestora este mai mare decat sistemele clasice de iluminat, nu uita ca si avantajele pe care le ofera sunt mai mari si rezultatele mult mai bune. Alege doar cele mai bune corpuri de iluminat pentru locuinta ta!

Ce avataje iti va aduce noua tehnologie de iluminat?

  • Un principal aspect il reprezinta faptul ca aceasta gama de spoturi led cosuma mai putin curent in comparatie cu alte tipuri de sisteme de iluminat, astfel suma platita la factura de curent electric va scadea considerabil;
  • Aceste corpuri ofera si o durata ridicata de utilizare. Acest aspect ajuta la a economisi din punct de vedere financiar, deoarece odata montate, gama de fata se vor inlocui mult mai rar in comparatie cu sistemele vechi de iluminat;
  • Designul modern pe care il au este de asemenea un avantaj oferit;
  • Pe langa avatanajele de ordin tehnic, aceste corpuri de iluminat sunt foarte prietenoase atat cu ochiul uman, cat si cu mediul inconjurator, doarece nu emit raze UV si nici raze infrarosii ce ar putea dauna vazului, dar nici nu contin mercur, substanta ca dauneaza in mod cer mediului inconurator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.