Curs ISO 15189 in conformitate cu standardele actuale

Vrei sa urmezi un curs iso 15189?

Standardul ISO 15189 se aplica tuturor organizatiilor care efectueaza teste si analize medicale. Aceasta include, de exemplu, laboratoarele primare, precum si laboratoarele in care analiza medicala face parte din testarea si certificarea produselor. Un beneficiu al implementarii si al acreditarii conform ISO 15189 este ca, daca laboratoarele indeplinesc cerintele standardului international si sunt acreditate de institutii care au acorduri de recunoastere reciproca cu omologii din alte tari, rezultatele testelor si analizelor medicale vor fi recunoscute intre tari. .

Pentru a obtine aceste certificari, trebuie sa urmati si un curs ISO 15189. Acesta este disponibil in cadrul Certinspect.RO. Vizitati site-ul lor acum si inscrieti-va la curs ISO 15189.

Cine acorda certificarea?

curs iso 15189

ISO 15189 este un standard international de calitate si competenta in laboratoarele medicale si este acreditat de organismele nationale de acreditare. Laboratorul medical va furniza adresa organismului de acreditare care se afla in aceeasi tara cu sediul laboratorului.

Toate laboratoarele medicale din Romania trebuie sa fie acreditate de RENAR, organismul national de acreditare. ISO 15189 este acreditat de organismele nationale de acreditare.

In aceasta sesiune de cursuri, veti afla despre serviciile si materialele externe. Compania noastra ofera servicii de consultanta experta pentru a va ajuta sa obtineti rezultatele dorite.

Imbunatatiti procesele!

Prin identificarea si abordarea neconformitatilor, companiile isi pot imbunatati procesele si pot evita potentialele probleme pe linie. Este vorba de un set de masuri corective si preventive.

Procesul de analiza si evaluare a practicilor de management se realizeaza in scopul imbunatatirii eficacitatii si eficientei.

Cursul ISO 15189 de la Certinspect ofera o privire aprofundata asupra tehnicilor de audit, inregistrarea probelor, formularea constatarilor si pregatirea concluziilor. Cursul acopera, de asemenea, scenarii de audit din lumea reala si modul de identificare si corectare a neconformitatilor. In cele din urma, este explorat impactul economic al neconformitatilor, inclusiv costurile calitatii precare.

Opteaza pentru Certinspect.ro si devino conform standardelor actuale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.