Cum să convingi administratorul blocului să investiți în cutii poștale noi

Orice schimbare realizată pe scara blocului trebuie să fie acceptată de administratorul blocului, întrucât acestea se realizează pe baza investițiilor primite și obținute din fundul blocului. Altfel spus, fiecare proprietar de imobil are datoria și responsabilitatea de a oferi resursele necesare pentru fondul blocului, întrucât scara blocului este un mediu comun și împărțit per fiecare proprietar. Așa se face că fiecare decizie trebuie să se ia la comun, iar administratorul blocului este deseori cel a cărui părere este și cea mai importantă. Rămâi alături de noi și descoperă cum să convingi administratorul blocului să investiți în cutii postale noi!

  1. Folosește argumente legate de siguranța corespondenței

Multe dintre acele cutii postale bloc folosite în blocurile vechi sunt foarte ușor de folosit pentru ca orice persoană să reușească să sustragă corespondența de la un anumit număr. Din acest motiv, corespondența poate să nu fie în siguranță și chiar să fie furată de alte persoane, în special în cazul acelor plicuri care conțin documente importante sau chiar reduceri nominale la diferite magazine de specialitate. Un astfel de argument este sustenabil și poate să reușească să convingă în special administratorul blocului, întrucât este un motiv rațional.

  1. Oferă o listă de modele de cutii poștale la prețuri bune

Orice investiție nouă este văzută de administratorul blocului drept o cheltuială, iar din acest motiv ar trebui ca atunci când ai această discuție, să ai toate temele făcute de acasă. De aceea, cel mai bine este să pui la dispoziția acestuia o listă lungă cu toate modelele de cutii poștale la prețuri bune pe care le găsești online, precum și posibilele negocieri pe care deja le-ai întreprins în cazul în care veți achiziționa un număr ridicat de cutii poștale. 

  1. Pune accent pe creșterea valorii apartamentelor

Modul în care scara blocului arată influențează în mod direct valoarea fiecărui apartament în parte. Acest lucru se explică prin faptul că întocmai scara blocului este un spațiu comun, respectiv un spațiu integrant din fiecare apartament existent în bloc. De aceea, atunci când se fac investiții pe scara blocului, cum ar fi schimbarea cutiilor poștale cu unele noi, acest lucru se răsfrânge în mod direct asupra valorilor pe care apartamentele le au în momentul în care sunt puse în vânzare.

Alege-ți cu grijă argumentele atunci când vrei să convingi administratorul blocului și restul proprietarilor să investiți în cutii poștale noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.