Circuitul Romanian Padbol Tour, aduce în premieră la Timișoara Turneul Banatului! (21-22 Mai, Shopping City Timișoara)

Este vorba despre un important turneu național de tip Open, unde echipe reprezentante ale mai multor orașe din țară își vor disputa supremația!  Evenimentul are loc la Baza Sportivă Padbol Timișoara, din incinta Shopping City Mall și este organizat de Clubul Padbol Banat și Asociația Română de Padbol.

Mergând pe același format competițional ca și la celelalte ediții ale Romanian Padbol Tour, din acest an (Turneul Olteniei și Turneul Bucovinei)  la startul competiției se vor alinia 16 echipe reprezentând diferite orașe din țară. Meciurile se vor desfășura in sistem de grupe, sfeturi, semifinale și finale.

Deschiderea competiției va fi făcută de Elisabeta Gherghisan, Președinte Padbol Romania, si Flavius Matei, președintele Padbol Banat, în prezența mai multor invitați. Dintre aceștia menționăm pe primarul Dominic Fritz, viceprimarii Cosmin Tabără şi Ruben Lațcău, director liceu sportiv Călin Rozemblum, preşedintele AJF Romeo Malac, antrenorul Politehnica Timişoara feminin Mirel Albon, fostul mare internațional Iosif Rotariu, precum şi mulți reprezentanți ai academiilor de fotbal din Timişoara.

Competiția se va desfășura intre orele 10.00-18.00 sambătă (21 mai), respectiv 10..00-16.00 duminică (22 mai). Invităm un public cât mai numeros la acest spectacol sportiv organizat pe cele 4 terenuri de padbol din incinta Shopping City Timișoara. Nu va lipsi muzica, distracția și mascota Padbol, cu care te vei putea fotografia. În plus, ai șansa să înveți să joci chiar de la cei mai talentați jucători din România.

Partenerii competiției sunt Shopping City Timișoara, SenseBall România, Alexandrion Group, Presa de Azi, Metropola TV, Sport Total FM, Heat Bistro, TTS  (Tubular Tehno Sistem) 

Pentru cei care nu au avut ocazia să joace padbol, sau nu au încă terenuri în orașele lor, le vom spune câte ceva despre padbol, un sport care își reconfirmă de la an la an reputația de sport al secolului XXI.

Provenit din aceeași rădăcină cu fotbalul, padbolul a fost inventat și practicat prima dată pe continentul sud-american, în Argentina, iar la noi in țară a fost adus in anunt 2015. 

Padbolul are caracteristici totalmente aparte, îmbinând esența corelată a mai multor sporturi. (fotbal, tenis, padel și squash.) Este un sport dinamic, care, practicat și la nivel de amatori sau petrecere a timpului liber, ajuta la

– îmbunătățirea condiției fizice, 

-dezvoltă reflexele jucătorilor, 

-contribuie la o bună coordonare motorie, 

-promovează echilibrul aerobic 

-și, nu în ultimul rând, este un exercițiu intens pentru creier

Mai multe detalii despre padbol pe www.padbol.ro Facebook/ Insta  Padbol Romania, Padbol Timșoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.