vestiar metalic

Cele mai frecvente utilizari ale unor vestiare metalice compacte

Daca esti in cautarea unor solutii durabile, sigure si eficiente pentru a depozita, a organiza si a asigura bunurile angajatilor sau ale elevilor si ale studentilor, trebuie sa iei in considerare linia de vestiare metalice compacte! Intrucat sunt versatile, reutilizabile si usor de securizat cu lacate cu cifru sau cu chei duble, aceste solutii de stocare au castigat in popularitate, fiind din ce in ce mai des folosite.

 

Structura metalica realizata din otel rezistent le permite sa sustina atat obiecte grele, cat si usoare, motiv pentru care au devenit omniprezente si un plus necesar in orice spatiu de lucru. Iata cateva dintre cele mai frecvente utilizari ale acestora!

In scoli, in facultati si in alte unitati academice

Multe institutii de invatamant au gasit zeci de utilizari pentru linia de vestiare metalice. Pentru ca permit elevilor si studentilor sa isi depoziteze bunurile personale in siguranta, aceste dulapuri disponibile si pe www.viamond.ro sunt iconice pentru holurile scolilor si ale facultatilor si nelipsite din salile de sport si din ateliere.

Intrucat se incuie cu cheie sau cu cifru, ofera o solutie de depozitare sigura chiar si pentru o perioada mai indelungata a cartilor, a caietelor si a manualelor. Prezente in vestiarele salilor de sport, acestea se pot folosi pentru echipamentul sportiv, iar in atelierele scolare sunt utile pentru halate si incaltaminte de protectie.

In birouri si in spatii de lucru

Tot mai multe companii apeleaza la linia de vestiare metalice pentru a solutiona problemele legate de spatiile insuficiente de depozitare. Acestea pot fi utilizate de catre angajati pentru a-si depozita bunurile personale si accesoriile de birou. Sunt o solutie pentru a elibera spatiul de lucru, dar si de a securiza obiectele de valoare a caror grija nu trebuie sa o mai aiba in timp ce muncesc.

De asemenea, firmele pot folosi aceste dulapuri pentru stocarea dispozitivelor electronice de birou si a diverselor materiale consumabile.

In clinici de sanatate si in SPA-uri

Clinicile de sanatate si de frumusete si SPA-urile sunt dotate cu vestiare metalice pentru clienti sau angajati. Astfel, clientii si pacientii nu vor mai avea grija bunurilor de valoare, vor putea sa se bucure de sedintele de masaj sau de infrumusetare si vor putea face linistiti toate investigatiile si interventiile pentru care sunt acolo.

De asemenea, angajatii le pot utiliza pentru a-si asigura obiectele personale si a-si putea vedea linistiti de munca. Dulapurile metalice din clinicile de sanatate si din SPA-uri pot fi utile si pentru a organiza si depozita lenjeria, prosoapele, consumabilele si diverse echipamente si accesorii.

In fabrici si in ateliere industriale

Aceste vestiare metalice nu pot lipsi acolo unde sunt zeci de angajati care lucreaza in ture si care trebuie sa se schimbe in echipament de protectie inainte de a intra in fabrica sau in atelier!

Sunt dulapurile perfecte in care angajatii isi pot pune la inceperea lucrului hainele de strada si, la plecare, hainele de lucru. Pentru ca sunt securizate cu chei sau cifru, se pot folosi pentru depozitarea in deplina siguranta a obiectelor de valoare cu care nu au voie sa intre in zona de lucru precum telefonul, ceasul sau bijuteriile.

De asemenea, pentru ca sunt durabile si rezistente, se pot utiliza in unitatile industriale pentru a organiza sculele si uneltele, echipamentele, consumabilele sau substantele periculoase.

In concluzie, aceste vestiare metalice sunt disponibile in diverse modele si pot fi utile in numeroase situatii. Alege sa le folosesti si tu! Dupa ce ai stabilit destinatia si spatiul disponibil, va fi mai usor sa optezi pentru produse de calitate pe care te vei putea baza mai multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.