Ce presupune o operatie hernie de disc?

Unele persoane au in vedere aceasta operatie hiernie de disc, ea fiind benefica din multe puncte de vedere si fiind in acelasi timp una destul de comuna in ziua de azi. Aceasta operatie este apreciata pentru ca inlatura hernia de disc care comprima una sau mai multe redacini nervoase. Ea este recomandata insa doar unui anumit tip de pacienti. Veti vedea ca o astfel de operatie este una indicata si o puteti avea in vedere in orice moment.

Ce trebuie sa stiti despre o operatie hiernie de disc?

Alegand aceasta operatie hiernie de disc, veti lua o decizie foarte buna. Ea este recomandata in special pacientilor a caror simptomatologie nu s-a ameliorat nici dupa 6-8 saptamani dupa tratamentul medicamentos. Un alt motiv pentru care multe persoane au in vedere o astfel de operatie este ca ele au un anumit deficit motor semnifcativ. In aceste doua situatii se impune o astfel de interventie. O alta situatie care ar putea implica o astfel de interventie este atunci cand pacientul nu isi mai poate misca piciorul. In aceasta situatie se impune din nou o astfel de interventie.

Este bine de stiut ca o operatie hiernie de disc este una foarte eficienta. Aceasta poate rezolva problema pacientului, iar in acest fel nervul se va decomprima i ncel mai scurt timp. Se vor reduce si efectele secundare datorate faptului ca nervul este comprimat. Aveti in vedere si faptul ca daca nervul este comprimat o perioada mai lunga de timp, atunci si recuperarea functiei sale este mult mai dificila. Este o idee foarte buna sa rezolvati cat mai curand o astfel de problema. Chiar in momentul in care ea incepe sa apara, veti vedea ca este mult mai usor sa o rezolvati din timp.

Interventia chirurgicala se mai impune in momentul in care apare si sindromul coada de cal si anume ca pacientul nu mai poate sa-si miste bine ambele picioare. In acest caz, se impune din nou o astfel de interventie. Persoanele care ar trebui sa aiba in vedere o astfel de interventie se mai pot confrunta si cu o hernie de disc lombara. In acest caz, se recoamdna de obicei de catre medici sa se realizeze o astfel de interventie, astfel incat sa se scape de aceasta problema.

In ceea ce priveste procedura, aceasta consta intr-o incizie. Dupa ce s-a facut aceasta incizie, se patrunde prin planul muscular pentru a ajunge la coloana vertebrala. Se inlatura o parte de ligament si se patrunde pe langa nervul spinal pentru ablarea herniei de disc. In acest fel, aceasta metoda este una foarte apreciata, de aceea ea este recunoscuta pentru eficienta pe care o ofera. Este asadar o idee foarte buna sa o aveti in vedere pentru ca aceasta va fi indicata pentru voi.

Noile tehnici care se folosesc pentru a relaiza o astfel de interventie ii permit pacientului sa se intoarca rapid la o viata normala. Este asadar o idee buna sa vaeti toate aceste apsecte in vedere. Veti vedea ca veti aprecia mult aceasta interventie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.