Ce diferențe există între serviciul Amanet de acasă și Amanet în agenție?

În prezent, amanetarea bijuteriilor a devenit o practică frecvent întâlnită, datorită obținerii unei sume avantajoase de bani, fără să fie depus un nivel ridicat de efort. Astfel, agențiile de amanet vin în ajutorul clienților lor cu un nou concept interesant, unul care le va atrage atenția și le va stârni curiozitatea: amanetul de acasă

Acest serviciu modern eficientizează tranzacțiile între clienți și agențiile de amanet, oferind avantajul de a obține un împrumut chiar din confortul locuinței, într-un timp foarte scurt.

Casa de amanet TEZAUR pune la dispoziția clienților săi acest serviciu modern, el putând fi accesat cu ușurință din orice loc din țară.

Serviciul Amanet de acasă sau cel din agenție – ce variantă alegi

Fie că vorbim de bijuterii, monede sau ceasuri din aur, casele de amanet primesc astfel de obiecte valoroase fie în regim de amanetare, în cadrul cărora clienții primesc un anumit împrumut financiar, fie în regim de vânzare. Însă, spre deosebire de amanetul din agenție, cel de acasă presupune realizarea procedurii direct de acasă, din propriul confort, utilizând platforma online.

Pe lângă faptul că împrumutul poate să fie realizat online, utilizatorii au posibilitatea  să-l prelungească, accesând secțiunea „Contul meu”, în conformitate, bineînțeles, cu prevederile din contractul încheiat. De asemenea, există posibilitatea gestionării contractului încheiat tot prin intermediul contului creat pe site-ul web al casei de amanet. 

Spre deosebire de amanetul din agenție, cel de acasă implică:

  • Reînnoirea online a împrumutului – nu numai că împrumutul poate să fie prelungit prin intermediul platformei, dar există și posibilitatea ca acesta să fie reînnoit în fiecare lună. De asemenea, plata poate să fie realizată atât parțial, cât și integral, la orice dată. Singura condiție este să se respecte prevederile din cadrul contractului încheiat.
  • Ridicarea bunurilor valoroase direct de la domiciliu – amanetul de acasă îi oferă șansa de a realiza un împrumut online, din confortul casei sale, fără să fie nevoit să se deplaseze până la sediu. Astfel, obiectele valoroase vor fi ridicate chiar de la domiciliu și transportate în siguranță către sediu, unde vor fi păstrate într-un loc sigur și vor fi corect evaluate. 
  • Banii sunt primiți în contul bancar într-un timp scurt – în cazul în care casa respectivă de amanet este de acord cu oferta prezentată de client, va trimite o confirmare pe adresa de mail pe care utilizatorul a furnizat-o în momentul creării contului. Ulterior, suma de bani oferită va fi primită în contul personal al clientului.

În concluzie, serviciul amanet de acasă se dovedește a fi mult mai avantajos, comparativ cu cel din agenție. Clienții au posibilitatea în prezent, de a realiza împrumuturi financiare online, fără să fie nevoiți să se deplaseze la sediul agenției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.