Caramida | Material clasic des utilizat cu multe proprietati

Alege si tu caramida

Fiind unul dintre cele mai cautate si cele mai vandute materiale de constructie, este important ca aceasta selectie de caramida online sa raspunda asteptarilor.

caramida

De asemenea, a suferit multe imbunatatiri considerabile datorita tehnologiei moderne. Acum gasesti caramida online pe marola.ro in diferite forme si chiar culori, fiecare fiind o solutie pentru proiectul tau de dezvoltare.

Acolo, veti gasi modele pentru zidarie structurala si despartitoare, design, garduri si alte utilizari. Datorita proprietatilor sale deosebite dovedite, caramida online este recomandata de experti in domeniu pentru diverse proiecte de constructii.

In Romania, de exemplu, pana la 60% din cladirile noi folosesc acest material in structurile lor.

TOP 3 Atribute care ii fac pe oameni sa foloseasca caramizile in acest fel

Dupa cum am scris mai sus, caramida este foarte apreciata pentru gama sa larga de proprietati care s-au dovedit a fi benefice pentru toate tipurile de constructii realizate cu acest material. Cele mai importante trei proprietati sunt urmatoarele:

  • Rezistenta ridicata in timp – acest material nu este doar un material foarte dur, ci ajuta la intarirea structurilor care il folosesc;
  • Rezistenta ridicata la cutremur – Cutremurele sunt un factor de risc ridicat la care orice cladire este expusa zilnic. Cladirile din caramida beneficiaza de o rezistenta seismica mai buna si sunt foarte eficiente in discutarea conformitatii cu codurile de proiectare seismica, aspect care trebuie urmat inainte de a putea fi construita orice constructie;
  • Rezistent la temperaturi ridicate – deoarece este realizat printr-un proces de ardere, acest material devine un material rezistent la foc, din acest punct de vedere variantele sale moderne sunt mai eficiente;

Acest material este, de asemenea, un material foarte bun rezistent la foc, deoarece este realizat la temperaturi foarte ridicate, astfel incat este rezistent la foc pana la 1000 de grade Celsius.

Datorita acestui tratament termic, caramida ramane neutra fata de aceasta reactie, adica nu arde, nu imbatraneste si nu absoarbe apa si are o stabilizare foarte eficienta impotriva fenomenelor de inghet-dezghet.

Deoarece a fost folosit din cele mai vechi timpuri, nu este necesara nicio instalare speciala. Instalarea este bine cunoscuta, asa ca nu este genul de material care necesita anumite caracteristici la instalare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.