Ustensilele de gătit din lemn au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri. Lingurile din lemn au fost întotdeauna preferate, deoarece nu lasă gust metalic în mâncare și sunt de mai bună calitate. Astăzi, farfuriile ecologice din lemn au devenit foarte populare, deoarece utilizarea lor contribuie la protecția mediului.
Care sunt avantajele folosirii farfuriilor ecologice din lemn?
Achiziționarea farfuriilor de lemn aduce numeroase beneficii și este ideal ca toți utilizatorii să le cunoască pentru a determina un comportament mai responsabil față de mediu. Acum, poți cumpăra platouri de la Faboltray SRL la prețuri avantajoase!
Lemnul este ecologic și economic
Acest tip de farfurii din lemn sunt mult mai economice și sunt foarte usor de reprodus. Există surse de lemn care se dezvoltă rapid și astfel mediul nu este pus în pericol, comparativ cu toate celelalte alternative existente.
După ce durata lor de viață s-a încheiat, aceste vase pot fi îngropate în grădină și folosite pentru compostare. Cele mai multe dintre ele vor fi degradate în decurs de 3 ani și furnizează minerale solului. Acest timp este destul de scurt în comparație cu alte materiale care au nevoie de mult mai mult timp pentru a se degrada.
Farfuriile ecologice au modele atractive
Deoarece sunt făcute fibre naturale, fiecare farfurie va avea un design unic. Niciuna nu va avea un design asemanator cu cealalta si tocmai asta face ca toate aceste farfurii și platouri să fie speciale și atractive.
Farfuriile de lemn sunt ușoare
Acest tip de material este foarte ușor la atingere, indiferent de dimensiunea farfuriei sau a platoului. Prin urmare, farfuriile sunt ușor de transportat și nu există riscul de spargere în caz de cădere. Astfel, vei putea folosi un set de astfel de farfurii pentru extrem de mult timp.
Lemnul este rezistent
Deși aceste materiale sunt ecologice și biodegradabile, sunt foarte rezistente uzură. Suprafața lor este antiaderentă, astfel încât nu sunt deteriorate nici măcar atunci când treci cu cuțitul pe suprafața lor. Acest lucru se dovedește a fi foarte benefic deoarece evită acumularea de bacterii și ciuperci în canturile formate.
Lemnul este sănătos
Majoritatea farfuriilor convenționale din lemn necesită un tratament special pentru protecția suprafeței, dar toate aceste tratamente sunt la rândul lor ecologice, astfel încât să nu se modifice gustul preparatelor servite în astfel de farfurii. Mâncarea servită pe aceste farfurii ecologice din lemn nu își schimbă gustul deoarece materialul nu conține substanțe chimice toxice.
Întreținere redusă
Aceste farfurii devin din ce în ce mai populare pe piață deoarece necesită puțină întreținere. Rezistența lor la absorbția lichidelor le împiedică să se deformeze sau să crape, ceea ce garantează o durabilitate mai mare.
Toate aceste motive au făcut ca farfuriile din lemn să fie acum tot mai des căutate și mai apreciate de utilizatori, atât de cei care sunt interesați de un mediu sănătos, cât și de cei care vor doar un aspect mai special al farfuriilor folosite și soluții mai durabile. Farfuriile de lemn răspund tuturor cerințelor, indiferent care ar fi acestea.