Skip to content
Stirile Banatului Stirile Banatului

  • Prima pagina
  • Stiri Timis
  • Stiri Arad
  • Stiri Caras-Severin
  • Sănătate
  • Business
  • Comunicate de presa
  • Contact
Stirile Banatului
Stirile Banatului

Adăugiri la brandul de țară: burgerul de urs poate deveni destinație turistică

Redactor, ianuarie 14, 2025ianuarie 14, 2025

Burger de urs, budincă de cozonac și…burtă de vită crocantă sunt doar câteva dintre opțiunile incredibile pe care le găsim, de azi, la restaurantul Sub Tâmpa din Brașov

După 7 ani de existență, unul dintre restaurantele reprezentative ale Brașovului se reinventează. Cu o schimbare aproape completă de meniu, cu o priveliște superbă și cu preparate pentru care merită să străbați munții, singurul restaurant neotradițional al grupului CarmOlimp, restaurantul relansează si reinventează preparate istorice, adăugându-le detalii moderne și gusturi unice – acesta este conceptul de “neotradițional”.

Burger de urs – preparat unic în Europa

Burgerul de urs poate deveni un preparat – destinație gastronomică, dat fiind faptul că nu se mai găsește în alte zone.

“Pentru că Sub Tâmpa beneficiază de alt sistem decât celelalte restaurante ale grupului, bucătarii noștri au primit ca temă să gândeasca pentru această locație preparate atât de gustoase și de speciale, încât să devină o destinație în sine, atât pentru Sub Tâmpa, cât și pentru România. Din informațiile noastre, preparatul este unic în Europa.” (Valentin Șoneriu, Director General CarmOlimp)

Doar 4 urși disponibili în 12 luni

“Este clar că burgerul de urs poate deveni destinație gastronomică, dar este important de precizat că perioada în care este disponibil în restaurant va fi limitată și nu va depinde exclusiv de noi. Cumpărăm, în regim special, doar carne provenită din trofee sau sacrificată din necesitate și niciodată nu vom face altfel, indiferent de cerințe. Anul trecut, de exemplu, au fost 5 urși disponibili și 4 am cumpărat noi. Chiar credem că poate deveni un brand de țară, dar nu vom face compromisuri la acest capitol.” (Valentin Șoneriu, Director General CarmOlimp)

Burtă de vită crocantă, sarmalele cu ghimbir și budincă de cozonac sunt alte preparate noi și atipice disponibile de azi la Sub Tâmpa. 

Sub Tâmpa este restaurantul neotradițional al grupului CarmOlimp, situat chiar la poalele Tâmpei, în Brașov. Restaurantul beneficiază de priveliște superbă și preparate pentru care merită să străbați munții. 

CarmOlimp este o companie cu capital 100% românesc, cu experiență de 30 de ani în industria de procesare și de peste 20 de ani în restaurante. Compania brașoveană deține, printre altele, 2 restaurante în Brașov, 19 branduri, cea mai mare fabrică integrată carne și mâncare gătită și este cel mai mare furnizor de mâncare pentru industria HoReCa din România.

Comunicate de presa

Navigare în articole

Previous post
Next post

Related Posts

Comunicate de presa

SAINT-GOBAIN ROMÂNIA DĂ STARTUL UNEI NOI EDIȚII A COMPETIȚIEI „SAINT-GOBAIN NATIONAL TROPHY”

iunie 24, 2024

Saint-Gobain România dă startul unei noi ediții a „Saint-Gobain National Trophy”, o competiție adresată constructorilor, arhitecților și fațadierilor din România care sunt încurajați să înscrie în concurs proiectele de excepție realizate începând cu anul 2020 și care vor fi finalizate până la 31 decembrie 2024.  Saint-Gobain National Trophy Romania este…

Read More
Comunicate de presa pompe funebre Iasi

Realizarea de coroane si jerbe, printre serviciile unei firme profesioniste de pompe funebre din Iasi

martie 18, 2022martie 18, 2022

V-ati intrebat vreodata cum ar arata evenimentele funerare fara flori? Ce ar insemna un ultim omagiu fara un buchet de flori, un aranjament, jerbe sau coroane? Clipele emotionante si mesajele profunde ale sufletului doar florile sunt in stare sa le traduca. Utilizate inca din cele mai vechi timpuri in diverse…

Read More
Comunicate de presa

Autoturism în valoare de aproximativ 47.000 euro căutat de către autoritățile din Canada, descoperit la PTF Naidaș

februarie 25, 2025februarie 25, 2025

         Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Naidaș au depistat la controlul de frontieră un autoturism, în valoare de aproximativ 47.000 euro, căutat de către autorităţile din Canada. Ieri, 24.02.2025, ora 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Naidaș, judeţul  Caraș-Severin, s-a prezentat la controlul de…

Read More

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clinica stomatologie Bucuresti
bijuterii si accesorii
Ortodont

Preturi Mici la JANTE ALIAJ pe Vadrexim.ro !

Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Dr.Max

Taxi Heathrow
Bitcoin Exchange

Ziare Locale

    Stirile Olteniei
    Stirile Moldovei
    Ziarul Transilvaniei
    Stiri din Cluj
    Stiri Bacau
Clinica stomatologie Bucuresti
©2025 Stirile Banatului | WordPress Theme by SuperbThemes