cursuri navigatie

Urmeaza cursuri de navigatie… iar apele ti se vor parea mai line si fara „secrete”!

Te pasioneaza barcile cu motor sau cu vele? Vrei sa devii un skipper de nadejde si sa pornesti aventura pe mare? Daca iti doresti sa descifrezi secretele apelor si sa te aventurezi in lumea lor fascinanta, fa primul pas si inscrie-te la modulele de cursuri de navigatie, organizate in cadrul unei scoli autorizate. Sub indrumarea atenta a trainerilor cu un portofoliu impresionant si experienta vasta in domeniul navigatiei vei reusi sa iti slefuiesti cunostintele si abilitatile necesare unui skipper competent.

Intinderile de apa ascund numeroase secrete ce sunt dezvaluite treptat celor pasionati si dornici de a descoperi arta navigatiei. Fiecare efort depus este rasplatit din plin de acest colos cu nuante de smarald, safir sau turcoaz ce i-a fascinat pe temerarii navigatori de-a lungul timpului. Daca vrei sa te alaturi acestei familii, dar nu ai inca cunostintele necesare aventurii pe mare, da startul pregatirii tale cu notiunile predate in cadrul unor cursuri navigatie destinate incepatorilor.

Cursuri categoria C, D si S

La nivelul incepator, ai la dispozitie cursuri pentru 3 categorii: C, D si S. La finalul cursurilor, in urma examinarii, vei avea sansa sa obtii permisul pentru barca categoria C in navigatie maritima costiera pana la 6 mile nautice de tarm, permisul categoria D in navigatie pe ape interioare, Delta, Dunare si permisul categoria S, sailing, pentru navigatie cu vele.

Cursuri navigatie categoria B si A

Daca esti deja un skipper cu experienta si vrei sa cresti valoarea CV-ului tau cu un permis destinat celor cu nivel avansat in navigatie, atunci cursurile pentru obtinerea permisului de barca categoria B de navigatie pana la 24 de mile marine de tarm sau cele pentru obtinerea permisului de categoria A pentru navigatie all zone sunt ceea ce ai nevoie.

Cursuri radiocomunicatii

In cadrul programelor dezvoltate de scoala de navigatie vei mai avea acces si la modulele de radiocomunicatii GMDSS/LRC organizate in Bucuresti. Certificatul de operator radio GMDSS/LRC dovedeste ca ai abilitatile si dreptul legal de a folosi o statie radio maritima VHF si este necesar pentru inchirierea de ambarcatiuni in Romania, Grecia, Croatia sau Turcia. Asadar, in functie de obiectivele tale, te poti inscrie la cursurile cele mai potrivite pentru tine.

Cursuri barca cu motor

Barcile cu motor sunt „slabiciunea” ta? Esti pasionat de pescuit maritim sau in Delta? Atunci, cu siguranta, de abia astepti sa participi la cursuri de navigatie in vederea obtinerii permisului pentru barca cu motor. Sub deviza „Smell the sea and feel the sky. Let your soul and spirit fly” vino in echipa celor care iti impartasesc pasiunea! Cursurile sunt sistematizate pentru manevrarea barcilor cu motor, categoriile C si D. Skipper sau capitan, fa pasul spre o noua experienta memorabila pe valuri! Si nu vei mai depinde de un alt capitan sa te duca cu barca in locurile tale preferate de rela

Ce vei invata la cursurile de navigatie?

Notiunile prezentate in cadrul cursurilor au ca scop formarea ta pentru a te putea descurca independent in cadrul unui echipaj. In acest sens, vei invata despre constructia ambarcatiunii, marinarie, manevra navei cu motor si vele, vitalitatea navei, motoare si instalatii la bord, echipamente electronice, navigatie, meteorologie, prim-ajutor, legislatie, COLREG si RND – Regulament de Navigatie pe Dunare.

Cursurile pun experienta practica pe primul loc, tocmai de aceea s-a creat un program complet de navigatie cu motor si vele ce pune accentul pe manevrele de acostare, plecarea de la cheu, manevrele cu motor, manevra de om la apa, navigatia cu vele pe timpul zilei si navigatia de noapte, precum si manevrele in port.

Apele ti se vor parea mai line dupa absolvirea modulelor de cursuri navigatie. Pasiunea ta va fi sustinuta de notiuni tehnice si practice la nivel profesional, iar incredere in sine va creste exponential.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.