Skip to content
Stirile Banatului Stirile Banatului

  • Prima pagina
  • Stiri Timis
  • Stiri Arad
  • Stiri Caras-Severin
  • Sănătate
  • Business
  • Comunicate de presa
  • Contact
Stirile Banatului
Stirile Banatului

Adăugiri la brandul de țară: burgerul de urs poate deveni destinație turistică

Redactor, ianuarie 14, 2025ianuarie 14, 2025

Burger de urs, budincă de cozonac și…burtă de vită crocantă sunt doar câteva dintre opțiunile incredibile pe care le găsim, de azi, la restaurantul Sub Tâmpa din Brașov

După 7 ani de existență, unul dintre restaurantele reprezentative ale Brașovului se reinventează. Cu o schimbare aproape completă de meniu, cu o priveliște superbă și cu preparate pentru care merită să străbați munții, singurul restaurant neotradițional al grupului CarmOlimp, restaurantul relansează si reinventează preparate istorice, adăugându-le detalii moderne și gusturi unice – acesta este conceptul de “neotradițional”.

Burger de urs – preparat unic în Europa

Burgerul de urs poate deveni un preparat – destinație gastronomică, dat fiind faptul că nu se mai găsește în alte zone.

“Pentru că Sub Tâmpa beneficiază de alt sistem decât celelalte restaurante ale grupului, bucătarii noștri au primit ca temă să gândeasca pentru această locație preparate atât de gustoase și de speciale, încât să devină o destinație în sine, atât pentru Sub Tâmpa, cât și pentru România. Din informațiile noastre, preparatul este unic în Europa.” (Valentin Șoneriu, Director General CarmOlimp)

Doar 4 urși disponibili în 12 luni

“Este clar că burgerul de urs poate deveni destinație gastronomică, dar este important de precizat că perioada în care este disponibil în restaurant va fi limitată și nu va depinde exclusiv de noi. Cumpărăm, în regim special, doar carne provenită din trofee sau sacrificată din necesitate și niciodată nu vom face altfel, indiferent de cerințe. Anul trecut, de exemplu, au fost 5 urși disponibili și 4 am cumpărat noi. Chiar credem că poate deveni un brand de țară, dar nu vom face compromisuri la acest capitol.” (Valentin Șoneriu, Director General CarmOlimp)

Burtă de vită crocantă, sarmalele cu ghimbir și budincă de cozonac sunt alte preparate noi și atipice disponibile de azi la Sub Tâmpa. 

Sub Tâmpa este restaurantul neotradițional al grupului CarmOlimp, situat chiar la poalele Tâmpei, în Brașov. Restaurantul beneficiază de priveliște superbă și preparate pentru care merită să străbați munții. 

CarmOlimp este o companie cu capital 100% românesc, cu experiență de 30 de ani în industria de procesare și de peste 20 de ani în restaurante. Compania brașoveană deține, printre altele, 2 restaurante în Brașov, 19 branduri, cea mai mare fabrică integrată carne și mâncare gătită și este cel mai mare furnizor de mâncare pentru industria HoReCa din România.

Comunicate de presa

Navigare în articole

Previous post
Next post

Related Posts

Suzuki își face debutul la CES 2025 prezentând tehnologiile care susțin principiul Sho-Sho-Kei-Tan-Bi

ianuarie 8, 2025ianuarie 8, 2025

Suzuki Motor Corporation are plăcerea să anunțe prima sa participare la CES (Consumer Electronics Show) 2025, eveniment care va avea loc între 7 și 10 ianuarie 2025, în Las Vegas, Nevada, SUA. CES® este considerat unul dintre cele mai importante evenimente tehnologice din lume – locul de întâlnire al tehnologiilor…

Read More

Activități și evenimente culturale în județul Timiș prin proiectul DiverCity

octombrie 11, 2024octombrie 11, 2024

Asociația Sfera Timișoarei anunță lansarea proiectului DiverCity, implementat în perioada septembrie – noiembrie 2024 în județul Timiș. Proiectul își propune să promoveze multiculturalitatea, toleranța și conviețuirea în armonie prin crearea de conexiuni și oportunități de exprimare artistică, interacțiune internațională și parteneriate sustenabile care contribuie pe termen lung la dezvoltarea multiculturală…

Read More
Comunicate de presa

La 30 de ani de la înființare, CarmOlimp schimbă complet strategia

decembrie 13, 2023decembrie 13, 2023

Noua viziune – cele mai corecte prețuri din piață, desfacere exclusiv online. Pornită în 1993 ca o afacere de familie de către Olimpiu și Carmen Șoneriu și preluată de Valentin Șoneriu, fiul acestora, brandul CarmOlimp sărbătorește 30 de ani de la lansare printr-o nouă abordare a pieței alimentare. Noua viziune…

Read More

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clinica stomatologie Bucuresti
bijuterii si accesorii
Ortodont

Preturi Mici la JANTE ALIAJ pe Vadrexim.ro !

Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Dr.Max

Taxi Heathrow
Bitcoin Exchange

Ziare Locale

    Stirile Olteniei
    Stirile Moldovei
    Ziarul Transilvaniei
    Stiri din Cluj
    Stiri Bacau
Clinica stomatologie Bucuresti
©2025 Stirile Banatului | WordPress Theme by SuperbThemes